Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Děti prověřily své znalosti

Kutnohorsko - Pod bedlivým dozorem se děti seznamovaly s dopravním značením v obci, s přechody pro chodce i s místy, kde je třeba dbát zvýšené opatrnosti. 

Velmi pěkné a zajímavé dopoledne dne 4. října 2023 si pro děti druhého stupně Základní školy Praktické v Kutné Hoře připravili policistka z preventivně informační skupiny por. Mgr. Vendulka Marečková a strážník,  preventista z kutnohorské Městské policie Pavel Čihák.

Vydali se totiž s dětmi do ulic Kutné Hory, kde si všichni mohli takzvaně „naostro“ vyzkoušet své schopnosti a dovednosti, jak se správně chovat v silničním provozu. Pod bedlivým dozorem se děti seznamovaly s dopravním značením ve městě, s přechody pro chodce i s místy, kde je třeba dbát zvýšené opatrnosti. K tomu všemu dostaly mnoho cenných rad a doporučení. V této souvislosti policisté konstatovali, že děti z této školy jsou dostatečně připraveny na provoz na našich ulicích. Je jisté, že k tomu přispělo pravidelné preventivní působení ve škole, ale i součinnost zdejších pedagogických pracovníků.

por. Mgr. Vendulka Marečková
4. 10. 2023

Odkazy do noveho okna

Vycházka s dopravní tématikou

Vycházka s dopravní tématikou 

Detailní náhled

Vycházka s dopravní tématikou

Vycházka s dopravní tématikou 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem