Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Z areálu zmizely kabely

KLADENSKO – Škoda byla vyčíslena na více jak padesát tisíc. 

V minulých dnech se na policisty Obvodního oddělení Zlonice obrátil pracovník firmy zabývající se velkoobchodem s průmyslovou chemií sídlící v katastru obce Velvary, aby oznámil, že ve firmě došlo ke krádeži.

Neznámý pachatel v úterý 15. června 2021 v době od 01:45 do 02:30 hodin přijel nezjištěným vozidlem po účelové komunikaci do areálu společnosti, následně dojel k hale, u které jsou stavební buňky. Zde odcizil ostavený přívěsný vozík zn. Pongratz LPA, registrační značky 4P98316 a spolu s ním si odvezl dvě cívky kabelů v hodnotě 50.000,- Kč, které byly uskladněny ve výše zmiňovaných stavebních buňkách. Odcizením vozíku způsobil zloděj škodu ve výši 3.000,- Kč.

Skutek je prošetřován jako přečin krádeže a pachateli hrozí trest odnětí svobody až na dva roky.

Aby se podařilo zloděje, zjistit a následně dopadnout, přivítali by policisté informace od případných svědků této události. Jakékoli indicie, které by vedly k odhalení totožnosti výše zmiňovaného pachatele, je možné sdělit osobně na Obvodní oddělení Zlonice, nebo vyšetřovatele případu kontaktovat telefonicky na čísle 974 873 578. Samozřejmě je možné využít i bezplatnou linku 158.

Děkujeme za spolupráci.

nprap. Michaela Nováková
tisková mluvčí
P ČR  Kladno
17. června 2021

vytisknout  e-mailem