Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Vážná dopravní nehoda se smrtelným zraněním

KLADENSKO - Při dopravní nehodě operovaly i dva vrtulníky letecké záchranné služby. 

Kladenští policisté dopravního inspektorátu vyjížděli sobotního odpoledne k vážné dopravní nehodě, která byla oznámena na linku 158. K místu dopravní nehody se sjely i ostatní složky integrovaného záchranného systému a k odvozu zraněných osob byly přivolány i  vrtulníky s lékařskou posádkou na palubě.

Dne 24. září 2016 před sedmnáctou hodinou se stala v obci Hořešovičky na Slánsku vážná dopravní nehoda, která si vyžádala dva lidské životy.

Dvaceti dvouletá řidička, jedoucí na pozemní komunikaci z obce Zichovec ve směru na obec Hořešovičky, z dosud nezjištěných příčin nezvládla řízení, vjela mimo vozovku a narazila do rodinného domu. V osobním vozidle značky Peugeot se nacházela čtyřčlenná posádka.  Řidička i její padesátiletá spolujezdkyně, sedící na předních sedadlech utrpěly zranění neslučitelná se životem, kterým na místě dopravní nehody ihned podlehly.  Dva muži, sedící jako spolujezdci na zadních sedadlech ve věku padesát dva a dvacet šest let utrpěli vážná těžká zranění a byli vrtulníky letecké záchranné služby transportovány do nemocnic.

Co bylo příčinou této vážné dopravní nehody je nyní předmětem šetření. Vzhledem ke smrtelným a vážným zraněním byl případ postoupen na službu kriminální policie a vyšetřování územního odboru Kladno.

 

 

nprap. Jana Šteinerová

tisková mluvčí

P ČR  Kladno

26. září 2016

vytisknout  e-mailem