Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Přijďte posílit naše policejní řady

KLADENSKO – Výběrová řízení pro nové uchazeče a zvýhodněné pracovní podmínky s náborovým příspěvkem. 

Středočeští policisté včetně policistů kladenského okresu v současné době přijímají formou výběrových řízení k policii nové uchazeče do služebního poměru. Nové posily jsou následně umístěny na základní útvary Územního odboru Kladno, kde se podílejí na zlepšování bezpečnostní situace a veřejného pořádku a dohlížejí na bezpečnost v dopravě.

Možnosti uplatnění při nástupu do služebního poměru ke Krajskému ředitelství policie Středočeského kraje, Územní odbor policie Kladno:

služba pořádková policie (obvodní oddělení a oddělení hlídkové služby) – chrání a zajišťuje veřejný pořádek, bojuje proti kriminalitě, provádí trestní a přestupkové řízení, dohlíží na bezpečnost silničního provozu,

služba dopravní policie – dohlíží na bezpečnost a plynulost silničního provozu a spolupůsobí při jeho řízení, vyšetřuje dopravní nehody a kontroluje doklady potřebné pro řízení motorových vozidel.

Hlavní podmínkou pro přijetí je úspěšné absolvování přijímacího řízení, které se skládá z několika podmínek:

- osobnostní, fyzické a zdravotní způsobilosti

- věk nad 18  let

- české občanství

- bezúhonnost

- minimálně středoškolské  vzdělání ukončené maturitní zkouškou

- nesmí být členem politických  stran a hnutí

- nesmí vykonávat živnostenskou nebo jinou výdělečnou činnost a nesmí být členem v řídících nebo kontrolních orgánech právnických osob,

  které vykonávají podnikatelskou činnost.

„Novinkou“ pro nově přijaté policisty od ledna roku 2018 je náborový příspěvek ve výši  150 000,-Kč.

Služební příjem při nástupu do služebního poměru, tedy základní tarif včetně zvláštních příplatků dosahuje částku 24 220,-Kč a po absolvování základní odborné přípravy po roce se výplata navyšuje na částku 29 940,-Kč.

Rádi v našich řadách přivítáme všechny mladé a perspektivní jedince se zájmem o atraktivní a mnohdy adrenalinové zaměstnání, které nabízí ve všech ohledech dokonalé zázemí a možnost kariérního růstu. Všichni noví policisté budou řádně proškoleni pro výkon svého budoucího povolání.

V případě zájmu kontaktujte pracovnici personálního oddělení pí. Beránkovou na telefonních číslech  725 523 394, 974 873 400 a  nebo pište na e-mail:kl.nabor @pcr.cz.

nprap. Jana Šteinerová

tisková mluvčí

P ČR  Kladno

18. ledna 2019

Odkazy do noveho okna

Plakát - náborová kampaň

Plakát - náborová kampaň 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem