Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Poznáte ženy na fotografiích

KLADENSKO – Kontaktujte policii. 

Ve čtvrtek 7. února 2019 v odpoledních hodinách přijal operační důstojník oznámení od jedenašedesátileté ženy, že byla v obchodě v obchodním centru v Kladně v ulici Petra Bezruče okradena.

Poškozená byla se svou kamarádkou v kavárně v tomto obchodním centru, kdy si přehodila svou kabelku přes opěradlo židle a tuto přikryla svou bundou. Když si cca po tři čtvrtě hodině zavazadlo kontrolovala, zjistila, že jí byla zcizena peněženka. S ní jí zmizela finanční hotovost 2.000,- Kč a platební karty.

Případ je prošetřován jako přečin neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku a pachateli hrozí trest odnětí svobody až na dva roky.

Následným šetřením se podařilo policistům zjistit, že se poblíž pohybovaly podezřelé osoby, které následně zachytil kamerový systém, který je instalován v obchodním centru.

Žádáme proto občany, aby pomohli policistům identifikovat dvě ženy  na fotografiích a podíleli se tak na objasnění případu.

Jakékoliv informace, které by vedly k odhalení identity osob, které byly zachyceny na kamerovém záznamu, přivítají policisté na Obvodním oddělení Kladno – město. Tam mohou svědci poskytnout poznatky buď osobně, nebo mohou volat na telefonní číslo 974 873 500. Samozřejmě je možné využít bezplatnou linku 158.

Děkujeme za spolupráci.

nprap. Michaela Nováková
tisková mluvčí
P ČR Kladno
19. února 2019

vytisknout  e-mailem