Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Slavnostní otevření

Nových prostor Policejní stanice Nechanice  

Dnešního dne 19. března 2011 v 10:00 hodin, byly slavnostně otevřeny nové prostory Policejní stanice Nechanice, která organizačně přísluší Obvodnímu oddělení Nový Bydžov, Územní odbor Hradec Králové, Krajské ředitelství policie Královéhradeckého kraje.
Slavnostního otevření se zhostil ředitel Krajského ředitelství policie Královéhradeckého kraje brigádní generál JUDr. Petr Přibyl společně se starostou města Nechanice panem Jiřím Pecharem. Slavnostnímu otevření byl dále přítomen náměstek krajského ředitele plukovník JUDr. Jaroslav Jonák, vedení královéhradecké policie a samozřejmě i vedoucí Obvodního oddělení Nový Bydžov. Po slavnostním přestřižení pásky zúčastnění vstoupili do vnitřních prostor stanice. Zde zástupci města a Policie ČR po prohlídce prostor hovořili na téma policejních stanic a o vzájemné spolupráci.

Policejní stanice Nechanice
adresa:
Školská 333
503 15 Nechanice (objekt nové budovy základní školy)

kontakty:
telefon - 495 441 033, 974526721
fax      - 495 441 033
e-mail -  hkoopnech@mvcr.cz

Tato policejní stanice organizačně přísluší k Obvodnímu oddělení Nový Bydžov.

adresa:
A. Jiráska 545
504 01 Nový Bydžov

kontakty:
telefon  - 974 526 731
fax       - 974 526 731
e-mail  -  hkoopnoby@mvcr.cz


Policejní hlídky se budou v maximální míře pohybovat v ulicích města a obcích mikroregionu Nechanicko, na stanici budou přítomné jen v nutných případech k vyřízení nezbytné administrativy. V době, kdy bude příslušná hlídka plnit služební úkoly v terénu, bude stanice zavřena. Běžného výkonu služby se změna dislokace nijak nedotkne.

V případě nepřítomnosti policistů na policejní stanici je u vchodových dveří umístěno zařízení, kterým se občan po stlačení tlačítka telefonicky spojí s nepřetržitou dozorčí službou Obvodního oddělení Nový Bydžov. Nebo je samozřejmě možné volat Policii ČR pomocí bezplatné telefonní linky na čísle 158.


Tímto si dovolujeme pozvat širokou veřejnost na prohlídku vnitřních prostor Policejní stanice Nechanice v rámci dne otevřených dveří.

Tento se uskuteční dne 1. dubna 2011 v době od 13:00 h do 17:00 h.

fotogalerie ze slavnostního otevření ke zhlédnutí zde...

nprap. Jan Čížkovský
18. března 2011
foto PČR
 

vytisknout  e-mailem