Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Pátráme po totožnosti muže na fotografii

BENEŠOVSKO - Pravděpodobně odcizil peněženku s doklady a platební kartou, ze které i peníze vybral 

Policisté z Obvodního oddělení Votice od konce měsíce srpna pátrají po neznámém pachateli, který odcizil peněženku z osobního vozidla a z v ní umístěné platební karty následně vybral hotovost.

Celá událost se odehrála 25. srpna 2022 jen pár minut před půl 12 hodinou dopoledne, a to na parkovišti u prodejny v Táborské ulici ve Voticích. Z zaparkovanému neuzamčenému vozidlu Peugeot přišel neznámý muž, který z vozidla odcizil peněženku s doklady a platební kartou. U nedalekého bankomatu pak bylo z platební karty poškozeného vybráno celkem 30 tisíc korun.

Kamerové záznamy z bankomatu bohužel nejsou kvalitní, proto zveřejňujeme fotografie z městských kamerových záznamů, které zachytily muže, který se v dané době a čase na místě pohyboval, tudíž by se mohlo jednat o podezřelého muže. Policisté by jej k celé události potřebovali vyslechnout, proto se touto cesto obracíme na širokou veřejnost s žádostí o pomoc.
Poznáváte muže na fotografii nebo máte jakékoliv poznatky, které by policistům mohly pomoci? Pokud ano, ozvěte se prosím na linku 158 nebo přímo policistům z Votic na tel. číslo 974 871 760 nebo emailem na david.houda@pcr.cz.

Za případné informace či poznatky předem děkujeme.

por. Ing. Bc. Barbora Schneeweissová
tisková mluvčí
26. října 2022

vytisknout  e-mailem