Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Muž u silnice č. I/3 hodil po projíždějícím vozidle cizí předmět

BENEŠOVSKO – Nyní je podezřelý z přečinu poškození cizí věci. 

V pátek 27. července letošního roku, před polednem, vyjížděli policisté opět na silnici č. I/3. Tentokrát nešlo o dopravní nehodu ani havárii, ale o neznámého muže, který dle oznamovatele na této komunikaci, ve směru na Prahu, u sjezdu na obec Mrač, házel po vozidlech předměty. Řidič, který celou událost oznámil, místem projížděl a na autě mu přistál předmět, nejspíše kámen. Dopadem na čelní sklo vozidla vznikl v levém horním rohu kráter s prasklinami. Policisté ihned vyjeli na místo události. Řidiče k celé věci vytěžili a ten jim poskytl i popis podezřelé osoby. Policisté také disponují kamerovými záběry, na kterých je zachycena její podoba. Jedná se o muže bílé pleti, stáří cca 30 let.  Vysoký zhruba 180 cm, hubené postavy. Na hlavě měl krátké hnědé vlasy a vysoké kouty. Tvář měl hladce oholenou. Na sobě měl černé triko s krátkým rukávem, šedé kraťasy. Obut byl do černých bot s bílou podrážkou. Kolem krku měl korále. Hlídka policie celé místo propátrala. Nikdo se však v blízkém okolí nenacházel. Po tomto neznámém muži intenzivně pátráme.

Celková škoda na uvedeném vozidle je odhadována na dvacet tisíc korun. Muž je nyní podezřelý z  přečinu poškození cizí věci.

V souvislosti s tímto případem žádáme širokou veřejnost o pomoc a spolupráci. Jakékoliv poznatky k osobě podezřelého muže sdělte prosím policistům na Obvodním oddělení v Čerčanech na telefonním čísle: 974 871 720. Využít můžete také linku tísňového volání 158.

nprap. Bc. Veronika Čermáková
tisková mluvčí
P ČR Benešov
8. srpna 2018

vytisknout  e-mailem