Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

K čelnímu nárazu dodávkového vozidla s osobním vozidlem došlo ve středu na silnici I/3. Tři osoby byly se svým zraněním transportovány do nemocnice

BENEŠOVSKO – Okolnosti nehody jsou dosud nejasné, proto se policisté obracejí na případné svědky, kteří by jim mohli poskytnou jakékoliv informace. 

K vážné dopravní nehodě došlo ve středu dne 31.1.2018 odpoledne kolem 14:50 hodin. Řidič dodávkového vozidla tov. značky Peugeot Boxer Zaamfa, bílé barvy jel v té době po silnici I/3, též známé jako E55, ve směru Benešov – Praha. V úseku mezi sjezdem na Čerčany zvaným Pyšelka a sjezdem na Poříčí nad Sázavou, kde je komunikace o dvou jízdních pruzích, vjel do protisměru jízdy. Poškodil směrové zelené sloupky a následně čelně narazil do protijedoucího vozidla tmavší barvy tov. značky Škoda Octavia Combi.

Na místo nehody byly okamžitě vyslány všechny složky integrovaného záchranného systému. Při této nehodě došlo ke zranění tří osob. Na místě zasahoval také vrtulník letecké záchranné služby. Dva muži byli se svým zraněním transportováni do nemocnic v Praze. Jedna osoba byla převezena na ošetření do nemocnice v Benešově.

Policisté se obracejí na širokou veřejnost se žádostí o pomoc a spolupráci. Žádají svědky události, aby jim poskytli informace, které by jim pomohli nehodu objasnit. Všechna svědectví přijmou na telefonních číslech: 606  691 232, 974 871 326, anebo je možno využít linku tísňového volání 158. Za pomoc a spolupráci děkujeme.

nprap. Bc. Veronika Čermáková
tisková mluvčí
P ČR Benešov
2. února 2018

vytisknout  e-mailem