Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Hledáme muže na fotografii

BENEŠOVSKO - Je podezřelý z výběrů peněz z cizí platební karty. 

Policisté z Obvodního oddělení Votice už více jak měsíc pátrají po totožnosti muže, který je podezřelý, že vybral peníze z bankomatu, při výběru ale nepoužil svou platební kartu, ale kartu poškozené 50leté ženy.

Poškozená žena ve Voticích koncem listopadu ztratila kabelku, ve které měla i peněženku s doklady a platební kartu, u které měla napsaný i PIN kód. O den později přes internetové bankovnictví zjistila, že z karty byly provedeny 3 výběry z bankomatu ve Voticích v celkové částce necelých 8 tisíc korun. Žena proto kartu zablokovala a dostavila se na policejní služebnu, kde vše nahlásila.

Z kamerových záznamů u bankomatu v ulici Komenského nám. ve Voticích policisté pořídili fotografie, které zachycují podezřelého muže při výběru z platební karty 50leté ženy.

Votičtí policisté by muže na fotografii potřebovali k celé věci vyslechnout. Pokud muže na fotografii poznáváte, ozvěte se prosím policistům na tel. číslo 735 785 560 nebo 974 871 760. Za jakékoliv poznatky k jeho totožnosti předem děkujeme. 

Policisté současně ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku, za což hrozí až 2letý trest odnětí svobody.

por. Ing. Bc. Barbora Schneeweissová
tisková mluvčí
4. ledna 2024

Odkazy do noveho okna

výběr z bankomatu

výběr z bankomatu 

Detailní náhled

výběr z bankomatu

výběr z bankomatu 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem