Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Opilí se domáhali vstupu na koupaliště

MĚLNICKO - V dopoledních hodinách dne 10. července 2016 v obci Lhota na vrátnici parkoviště u jezera docházelo k rušení veřejného pořádku. 

Dvě osoby pod vlivem alkoholu se domáhaly vstupu na koupaliště, ačkoliv jim bylo řečeno, že v takovémto stavu na koupaliště vpuštěni nebudou. Poté co na místo přijela hlídka policistů z Obvodního oddělení Kostelec nad Labem a Obvodního oddělení Neratovice byli již oba mladíci v soukromém areálu, parkovišti jezera a domáhali se vstupu u druhé vrátnice, vstupu na koupaliště. Policisté na místě zjistili, že se jedná o jedenadvacetiletého muže a jeho osmnáctiletého kamaráda, které ze soukromého pozemku vykázali. Když byli u první brány, při vjezdu na parkoviště, tak začali na hlídky pokřikovat a zkoušeli se dostat zpět do areálu koupaliště. Protože mladíci neuposlechli výzvy policistů, aby zanechali svého jednání, museli ti pak dokonce použít donucovací prostředky.

Oba se dopustili přestupku proti občanskému soužití a veřejnému pořádku. Policisté po zjištění všech skutečností případ předali k vyřešení příslušnému správnímu orgánu, který rozhodne o jejich potrestání.

por. Mgr. Markéta Johnová
tisková mluvčí P ČR Mělník
14.7.2016

vytisknout  e-mailem