Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Název kraje

Policie České republiky – KŘP Olomouckého kraje

Opel od nehody ujel, ale ne daleko

PROSTĚJOV - Po totožnosti řidiče policisté pátrají. 

V pondělí 2. března 2020 v 17:20 hodin došlo v křižovatce ulic Svatoplukovy, Vrahovické a náměstí Padlých hrdinů k dopravní nehodě dvou osobních automobilů. Dle dosavadního šetření měl osobní automobil Opel Zafira červené barvy při jízdě Svatoplukovou ulicí směrem od centra města odbočit doleva, na náměstí Padlých hrdinů. Při tom mělo z dosud přesně nezjištěných příčin dojít ke střetu s automobilem Škoda Octavia, jedoucím Svatoplukovou ulicí směrem k centru. Dosud nezjištěný řidič s vozidlem Opel z místa nehody ujel. Zranění osob při dopravní nehodě nebylo zjištěno. Výše způsobené škody na vozidle Škoda byla předběžně vyčíslena na 50 tisíc korun. Alkohol u jeho řidiče policisté na místě vyloučili provedenými dechovými zkouškami. Přesné příčiny, okolnosti, míra zavinění dopravní nehody i totožnost řidiče Opelu Zafira, který z místa ujel, jsou předmětem dalšího policejního šetření.

Den po nehodě policisté automobil Opel Zafira vypátrali v prostoru garáží na náměstí U Kalicha. Po totožnosti jeho řidiče policisté stále pátrají.

V souvislosti s tím by policisté přivítali jakékoli informace očitých svědků, případně osob, které by mohly poskytnout poznatky k vozidlu. Tím by měl být Opel Zafira červené barvy, poškozený v levé přední části. Se svými poznatky se svědci mohou na policisty obrátit osobně na dopravním inspektorátu na adrese Havlíčkova 16b, nebo telefonicky na čísla 974 781 251, 974 781 580 či na bezplatnou telefonní linku 158. Za pomoc děkujeme.

por. Mgr. František Kořínek

3. března 2020

Odkazy do noveho okna

DN Padlých hrdinů

DN Padlých hrdinů 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem