Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Opakovaně kradl

CHEBSKO – Skončil ve vazební věznici. 

Chebští kriminalisté zahájili trestní stíhání 19 letého muže z Chebu, kterého obvinili ze spáchání pokračujícího přečinu Krádež.

Té se měl dopustit ve čtvrtek 25. května v době okolo 10:30 hodin v Chebu na nádraží. Zde přistoupil zezadu k 75 letému cizinci, který si prohlížel ve svém mobilním telefonu právě pořízené fotografie. Obviněný muž cizinci mobilní telefon vytrhl z ruky a z místa utekl. Mobilní telefon později téhož dne prodal a peníze použil pro vlastní potřebu.

Poškozený muž policejní hlídce uvedl popis muže, který ho okradl. Dle osobní a místní znalosti policisté měli podezření na osobu, která se na nádraží pohybuje a obdobné trestné činnosti se dopouští. Policisté ihned provedli šetření v přilehlých ulicích, hernách a barech.  Podezřelého muže vypátrali a zadrželi. Dokonce se policistům podařilo i zjistit, kde se nachází odcizený mobilní telefon. Ten poté vrátili zpět jeho majiteli.

Policistům mladík není cizí, krádeže se dopustil i o dva dny dříve. O tomto případu, jsme Vás informovali ZDE.

Policejní komisař podal podnět státnímu zástupci k vydání návrhu na vzetí obviněného do vazby. Státní zástupce návrh akceptoval a soudce muže poslal do vazby.

V případě odsouzení hrozí obviněnému trest odnětí svobody až na dva roky.

nprap. Kateřina Krejčí
25. 5. 2017

vytisknout  e-mailem