Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Onanoval před mladistvou

Policisté pátrají po muži, který onanoval před mladistvou ve vlakové soupravě mezi železničními stanicemi Radotín a Černošice - Mokropsy. Neznáte ho? 

Na otřesný zážitek dlouho nezapomene mladá dívka, která jela v neděli 20. března odpoledne ze Smíchova vlakem domů. Po cestě mezi železničními stanicemi Radotín a Černošice - Mokropsy si všimla muže, který seděl naproti přes uličku, držel v ruce svůj penis a bez okolků před ní onanoval. Dívce se jeho chování pochopitelně nelíbilo a odešla do jiné části vlaku. Muž ji však po chvilce našel a v onanii pokračoval. Opět tak byla nucena přejít jinam, což podezřelý nesl s nelibostí a dívce začal nadávat. Naštěstí vlak dorazil do její stanice, kde s pláčem vystoupila a následně celý zážitek popsala doma mamince. Společně pak celou událost osobně ohlásily na policejní služebně.

Podezřelého zaznamenaly kamery na železniční stanici v Berouně, kde vystoupil. Je tedy velmi pravděpodobné, že by to mohlo být i jeho místo bydliště. Pokud ho poznáváte, kontaktujte linku tísňového volání 158.

Událost je prověřována pro trestný čin výtržnictví, za což hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi.

por. Mgr. Jan Rybanský - 21. duben 2022

vytisknout  e-mailem