Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Název kraje

Policie České republiky – KŘP Olomouckého kraje

Olomoučtí policisté žádají veřejnost o pomoc

OLOMOUC - Pátrají po totožnosti neznámého muže. 

Policisté územního odboru Olomouc se obrací na širokou veřejnost se žádostí o pomoc, a to v souvislosti s prověřováním zvlášť závažného násilného trestného činu, k němuž došlo v noci na čtvrtek 14. září 2017 v Olomouci-Hodolanech.

Případ byl kvalifikován jako trestný čin znásilnění. Kriminalisté na případu intenzivně pracují a důkladně a pečlivě prověřují všechny získané informace a poznatky. Žádné z nich nepodceňují. Z dosavadního prověřování nevyplývá, že by mohla být veřejnost bezprostředně ohrožena.

V této souvislosti pátráme po totožnosti neznámého muže (viz fotografie níže a odkaz na videozáznam), který se měl v inkriminovanou dobu pohybovat poblíž casina Resort Hodolany v Olomouci-Hodolanech a pro policisty může být důležitým svědkem.    

Policisté se také obrací s prosbou na ženu ve světlém svrchním ošacení, která je na fotografiích i záznamu zachycena, a která kolem 23:25 hod procházela kolem tohoto casina, po ulici Ostravské směrem do Hodolan, aby se se svým svědectvím přihlásila na kterékoliv policejní služebně, případně kdykoliv prostřednictvím bezplatné telefonní linky 158.

Pokud by někdo muže poznal, nebo by disponoval informacemi, které by pomohly ke zjištění jeho totožnosti, ať neprodleně kontaktuje  olomoucké policisty prostřednictvím kterékoliv policejní služebny, případně kdykoliv prostřednictvím bezplatné telefonní linky 158.

Vzhledem k probíhajícímu prověřování, úkonům trestního řízení, a také s ohledem na citlivost případu a nebezpečí sekundární viktimizace, není možné sdělit žádné bližší informace.

Video: https://www.facebook.com/PolicieCZ/videos/1661237090593696/

por. Mgr. Irena Urbánková
18. 9. 2017

vytisknout  e-mailem