Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

V Bedihošti se ztratila orná půda

a další zprávy ze dne 28.7.2008. 

Krádež peněženky

Neznámý pachatel v nočních hodinách v areálu kempu U Žraloka v Plumlově odcizil poškozené ženě z kapsy saka peněženku. Poškozená přišla o své osobní doklady, platební kartu a finanční hotovost 400,- Kč.

Vloupání do vozidla

Neznámý pachatel rozbil skleněnou výplň předních dveří u vozidla VW Bora, které bylo zaparkované na příjezdové cestě k zadní části obchodního domu na ulici Okružní v Prostějově. Pachatel z auta odcizil látkovou tašku s doklady, platebními kartami, finanční hotovost, satelitní navigaci a dvě nabíječky k mobilním telefonům. Škodu majitel odhaduje na 16 000,- Kč.

Krádež orné půdy

Policistům byla oznámena krádež orné půdy v obci Bedihošť. Neznámý pachatel zde odcizil cca 120 m3 orné půdy ze skrývky za obcí. Případ vyšetřují policisté z Obvodního oddělení Prostějov 2. Škoda se odhaduje na 100 000,- Kč. V souvislosti s tímto případem bychom chtěli požádat veřejnost o spolupráci. Pokud někdo má informace k této krádeži nebo osobě pachatele, ať kontaktuje Policii ČR. Volat může na bezplatnou linku 158 nebo v pracovní době na číslo 974 781 207. Poznatky nám můžete zaslat i na emailovou adresu orpvpis@mvcr.cz . Za poskytnuté informace předem děkujeme.

vytisknout  e-mailem