Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Těžké zranění při dopravní nehodě

a další zprávy ze dne 30.7.2008. 

Krádež dámské tašky

Neznámý pachatel využil nepozornosti ženy při skládání nákupu z nákupního košíku do vozidla a odcizil její kabelku ze sedadla řidiče. Žena přišla o finanční hotovost, platební karty a mobilní telefon. Celkovou škodu vypočítala na 12 550,- Kč.

Sprejerství

Neznámý pachatel opakovaně postříkal bílou barvou plechová vrátka od domu v obci Mostkovice – Stichovice. Majitel první nástřik odstranil přetřením hnědou barvou. Neznámý pachatel poté opětovně tyto vrátka postříkal. Policisté po něm pátrají.

Žena se těžce zranila na motorce

Dne 29.7.2008 v 10.40 hodin jela řidička (1978) na motocyklu Suzuki po silnici mezi Prostějovem a obcí Výšovice. Na rovném úseku vozovky začala předjíždět osobní vozidlo a poté pokračovala v jízdě v levém jízdním pruhu. Před ní jedoucí řidič VW Transporter vybočil ze směru své jízdy při objíždění chodce, přitom dával znamení o změně směru jízdy. Na toto vybočení řidička motocyklu zareagovala a důsledkem toho došlo k pádu motorky na komunikaci. Vozidla se nestřetla. Při pádu utrpěla řidička motocyklu těžké zranění, zraněn byl i její spolujezdec. Způsobená škoda je vyčíslena na 80 000,- Kč.

Odkazy do noveho okna

DN_PV_Výšovice

DN_PV_Výšovice 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem