Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Ujetí řidiče z místa nehody

 Ujetí řidiče z místa nehody
Dne 8.1. 2009 v 15 hodin došlo na ulici Jesenická v Bruntále k dopravní nehodě. Zde dosud neznámý řidič přijíždějící ke křižovatce z vedlejší komunikace nerespektoval dopravní značení a nedal přednost v jízdě. Následně přední částí svého vozidla narazil do levého boku projíždějícího vozidla Škoda Felicia, které v danou dobu jelo po hlavní komunikaci. Následkem nehody vznikla na vozidle Š- Felicia škoda ve výši 10 000 Kč.
Ke zranění osob nedošlo. Řidič neznámého vozidla po nehodě z místa střetu ujel. Dechová zkouška byla provedena pouze u řidiče Š-Felicia s negativním výsledkem. 
  
 
 
Muž jel s vozidlem bez platného řidičského oprávnění
Dne 8.1.2009 v 8,45 hodin byl ve Vrbně pod Pradědem, část Železná, policejní hlídkou OOP Vrbno pod Pradědem kontrolován 31 letý řidič vozidla Opel Astra. Při kontrole bylo zjištěno, že muž není v současné době držitelem platného řidičského oprávnění. Muži byl OS v Bruntále uložen trest zákazu činnosti, spočívající v zákazu řízení motorových vozidel na dobu 2 let ( nabytí právní moci od 1.12.2007 do 1.12.2009 ).
Věc šetří OOP Vrbno pod Pradědem.
 
                                                  
 
 
Nedání přednosti v jízdě, lehká zranění účastníků nehody
V Bruntále na křižovatce ulic Vančurova a Horova došlo dne 8.1. 2009 okolo 15 hodin ke střetu mezi vozidlem Škoda Fabia, které řídila 30 letá řidička a vozidlem Peugeot 28 letého řidiče. Řidička vozidla Š-Fabia bez zastavení a dání přednosti v jízdě, náhle z levé strany, vjela do jízdní dráhy řidiči vozidla Peugeot jedoucímu po hlavní komunikaci - křižovatka s ulicí Horova. Řidič již nestačil reagovat na vzniklou situaci a došlo ke střetu. Vozidlo Peugeot narazilo přední částí do pravé boční části vozidla řidičky. Při dopravní nehodě došlo k hmotné škodě na obou vozidlech v celkové výši 180 000 Kč. Došlo také k poškození dřevěného plotu a omítky u rodinného domu na ulici Horova a to ve výši 5 000 Kč.
Na místo byla přivolána RZS Bruntál, která provedla ošetření lehkých zranění u obou řidičů. Následně byli převezeni do nemocnice v Bruntále k dalšímu ošetření. U obou účastníků nehody byla provedena dechová zkouška na alkohol s negativním výsledkem.
 
 
 
Při oslavě pachatel odcizil věci odložené na chodbě bytu
V průběhu silvestrovské oslavy 31.12. 2008 do ranních hodin dne 1.1. 2009 v Bruntále na ulici Okružní v přízemním bytě panelového domu dosud neznámý pachatel využil nepozornosti přítomných osob a vnikl přes neuzamčené, pootevřené vstupní dveře do bytu. Z věšáku umístěného v chodbě odcizil volně pověšenou dámskou kabelku s finanční hotovostí 3 500 Kč a osobními doklady patřící 22 leté ženě. Dámská kabelka byla následně nalezena odhozená před panelovým domem. Dále si odnesl dámskou zimní bundu černé barvy s červeno-bílým vzorem na rukávech a z kapsy bundy 51 letého muže odcizil pánskou koženkovou peněženku s finanční hotovostí 1 300 Kč. 
Případ šetří OOP Bruntál.
 
 
 
 
vrchní inspektor nprap. ing. Křištofová Ivana
 
 
 
 
 
 
 

vytisknout  e-mailem