Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Okradená seniorka

LOUNY – Policisté nabádají občany k větší obezřetnosti. 

Začátkem týdne jsme veřejnost informovali o případu, kdy byl u lounského Kauflandu okraden starší muž (více zde). Podobný případ šetřili policisté i ve středu dopoledne v prodejně Albert v Lounech. Seniorka (44. ročník) tam přišla o plátěnou tašku s věcmi, kterou měla zavěšenou na nákupním vozíku. Dosud nezjištěný pachatel využil její nepozornosti a v nestřeženém okamžiku tašku odcizil. Kromě dokladů a peněz přišla poškozená o mobilní telefon a platební kartu. Škodu vyčíslila na 1 130 Kč. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestných činů krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Po pachateli pátrají.

Vloupání do obytného vozidla a přívěsu

Na pozemek rodinného domu v jedné obci na Lounsku vnikl v minulých dnech dosud nezjištěný pachatel a vyhlédl si zde obytné vozidlo. Poté, co se vloupal dovnitř, odcizil televizor a horské kolo. Odnesl si i dva hevery připevněné na boku vozidla. Dále odcizil šest kovových (prázdných) kanystrů na naftu, které nalezl ve vedle odstaveném přívěsu. Svým jednáním tak způsobil škodu za 14 100 Kč. Policisté věc šetří jako krádež a porušování domovní svobody, po pachateli pátrají.

Krádež věcí z domu v Sedčicích

Policisté šetří vloupání do jednoho rodinného domu v Sedčicích na Žatecku. Zloděj si kromě finanční hotovosti odnesl i deku na spaní, prodlužovací kabel a další věci. Způsobená škoda byla vyčíslena na celkem 11 tisíc korun. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestných činů krádeže a porušování domovní svobody.

nprap. Jaromíra Střelcová
Louny, 28. července 2016

 

 

  

 

vytisknout  e-mailem