Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Ohrožoval nožem hosty na zahrádce

ZLÍNSKO: Hrozí mu tři roky za mřížemi. 

Dramatické chvíle zažili minulý týden hosté restaurace v Otrokovicích. Místní mladík je ohrožoval nožem s deseticentimetrovou čepelí a vyhrožoval, že je pobodá. Skončil v rukou policistů, později na záchytce. Hrozí mu tři roky za mřížemi.

Ve čtvrtek v poledne přišel na letní zahrádku restaurace v Otrokovicích jednadvacetiletý místní mladík, který začal hostům nesouvisle povídat o svém napadení cizinci. Jelikož mu nikdo z nich nevěnoval pozornost, vytáhl z kapsy kuchyňský nůž a začal s ním před sebou směrem k sedícím lidem máchat a ohrožovat je. V té době bylo na zahrádce asi 10 lidí včetně dvou dětí. Po několika minutách muž schoval nůž do kapsy a odešel.

Otrokovičtí policisté výtržníka zanedlouho po oznámení zadrželi. Dechová zkouška u něj ukázala více než jedno promile alkoholu. Po prohlídce lékařem muže odvezli k vystřízlivění do protialkoholní záchytné stanice v Kroměříži. Za trestné činy výtržnictví a nebezpečné vyhrožování hrozí jednou soudně trestanému muži další trest, a to odnětí svobody až na tři roky.

25. července 2017, nprap. Monika Kozumplíková

vytisknout  e-mailem