Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Ohrozil protijedoucí vozidlo

HODONÍNSKO: Dopravní policisté hledají svědky těchto nehod. 

Dopravní policisté hledají svědky těchto nehod:

  1. V pondělí 13. listopadu 2017 v době od 07:55 do 08:55 hodin v Kyjově na parkovišti v ulici Masarykovo nám. Někdo naboural zaparkované vozidlo. Neznámý řidič se zřejmě plně nevěnoval řízení a narazil do levého boku zaparkovaného vozidla Dacia Sandero. Po nehodě pak odjel z místa, aniž by si splnil zákonné povinnosti účastníka dopravní nehody.
  2. V pondělí 13. listopadu 2017 v 18:32 hodin došlo na silnici mezi obcemi Těmice a Bzenec k havárii vozidla. Řidič osobního vozidla VW Bora jel z Těmic do Bzence. Při průjezdu levotočivou zatáčkou vyjel pravými koly vpravo mimo vozovku do travnatého pásu. Tímto manévrem chtěl zabránit čelnímu střetu s neznámým protijedoucím osobním vozidlem, jehož řidič v té době předjížděl další vozidlo. Ke střetu mezi jednotlivými zúčastněnými vozidly nedošlo. Řidič vozidla VW Bora dostal smyk, ve kterém vyjel mimo vozovku do travnatého příkopu, kde havaroval. Neznámý řidič z protisměru pokračoval bez zastavení dál v jízdě ve směru na Těmice.
  3. V pondělí 13. listopadu 2017 v době od 16:15 do 20:15 hodin došlo V Kyjově na Masarykově náměstí před budovou Městského úřadu k poškození vozidla. Doposud neustanovený řidič zřejmě při najíždění na parkovací místo narazil do zaparkovaného vozidla VW Touareg a aniž by věc dopravní nehody dále řešil, odjel z místa pryč.

Případní svědci, kteří mohli nehody vidět nebo by mohli identifikovat zmiňovaná vozidla, se mohou ohlásit na telefonu 974 633 260 nebo přímo na linku 158.

por. Bc. Petr Zámečník, 16. 11. 2017

vytisknout  e-mailem