Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Odjel s tankovací pistolí v nádrži

LIBEREC - Dopravní policisté hledají muže, který odjel od čerpací stanice s tankovací pistolí v nádrži vozu. Způsobil škodu za patnáct tisíc korun. 

Policisté dopravního inspektorátu v Liberci hledají řidiče tmavého vozu, který poškodil stojan na benzinové čerpací stanici kontakt v Liberci a tuto skutečnost neoznámil. Způsobil škodu za patnáct tisíc korun.

Událost se stala v pondělí 26. června 2017 v 8.45 hodin ráno. Řidič tmavého osobního vozu přijel k benzinové čerpací stanici Kontakt v Mydlářské ulici ke stojanu a chtěl si natankovat. Po vložení tankovací pistole do nádrže auta zjistil technické problémy na stojanu, proto se obrátil na obsluhu čerpací stanice. Poté, co obdržel infirmaci, že došlo k chvilkovému výpadku elektrického proudu a že bude muset chvíli počkat, než bude možné tankovat, nasedl do auta a odjel. Zřejmě si ale neuvědomil, že nevytáhl z nádrže vozu tankovací pistoli a rozjel se i s ní.

Následně pak nacouval zpět, očistil místo kolem nádrže svého vozu a pak, aniž by poškození stojanu ohlásil pracovníkům čerpací stanice, odjel. Ti pak provedli oznámení na policii. Vzhledem k tomu, že se řidič auta do současné doby nepřihlásil na policii, ani jinak událost neoznámil, policisté po něm pátrají.

Pokud se sám muž pozná, nebo jej pozná někdo jiný, je možné se přihlásit policistům na tel.: 974 466 259, na e-mail: lb.di.podatelna@pcr.cz, anebo na linku tísňového volání 158.


27. června 2017
mjr. Mgr. Vlasta Suchánková
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí
 

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem