Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Odcizila tržbu

TEPLICKO - Barmanka vzala přes třicet tisíc; Byl opilý a boural; Ukradený kabel. 

Odcizila tržbu

     Tepličtí policisté sdělili podezření z přečinu krádeže 26leté ženě, která pracovala jako obsluha v jednom z teplických barů. V polovině května využila příležitosti a během směny z příručního trezoru v podniku odcizila tržbu ve výši 31 tisíc korun. U výslechu se ke krádeži peněz přiznala, utratila prý je za jídlo a oblečení. Pokud se případ dostane před soud, hrozí mladé ženě až dvouletý trest odnětí svobody.

Byl opilý a boural

     Z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky je podezřelý 52letý muž, měl minulý týden v podvečer nabourat svou dodávkou do zaparkovaného auta a z místa nehody ujet. Policisté z Dubí ho našli u jeho bydliště, kde usnul za volantem. Na oddělení mu pak naměřili přes 2,2 promile alkoholu v dechu, pokud případ skončí u soudu a bude uznán vinným, hrozí mu v krajním případě až tříleté vězení.

Ukradený kabel

     Policisté prověřují podezření z přečinu poškození a ohrožení provozu obecně prospěšného zařízení, kterého se dopustil neznámý pachatel v Teplicích. V pondělí večer přerušil u železniční trati kabel sloužící k signalizaci polohy výhybek a asi šest metrů ho odcizil. Škoda zatím nebyla vyčíslena, nicméně bez ohledu na její výši se zloděj dopustil přečinu, za který mu hrozí až tříleté vězení.

6. 6. 2018, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence Teplice

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem