Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Odcizil ledvinku z nákladního vozidla

KLADENSKO – Pomozte identifikovat pravděpodobného pachatele. 

V úterý 2. ledna 2018 přijal operační důstojník na linku 158 oznámení od jedenatřicetiletého muže z Prahy západ, že téhož dne, tj. 2. 1. 2018 kolem půl sedmé ráno u pivnice v Kladně Kročehlavech v ulici Hřebečská neznámý pachatel odcizil z jeho odemčeného nákladního vozidla zn. Iveco ledvinku. V té byl uložen mobilní telefon, osobní věci poškozeného a peněženka s finanční hotovostí, platební kartou a osobními doklady. Škoda byla vyčíslena na 11.880,- Kč.

Na základě prvotního šetření na místě činu a vytěžením svědka této události se podařilo zjistit pravděpodobné pachatele krádeže. Muže zachytila palubní kamera umístěná ve vozidle a následně policisté zajistili i záběry pravděpodobného pachatele, který byl zachycen při pohybu v nedalekém baru.

Odcizenou platební kartou následně zatím nezjištění pachatelé zaplatili bezkontaktně ve dvou provozovnách a poté se pokusili neoprávněně provést výběr z bankomatu.

Aby se podařilo tuto osobu ustanovit, přivítali by vyšetřující policisté pomoc veřejnosti.

Jakékoliv informace, které by vedly k odhalení totožnosti podezřelého, mohou občané sdělit osobně na Obvodním oddělení Kladno - Kročehlavy, nebo policisty kontaktovat na telefonním čísle 974 873 576. Samozřejmě je možné využít i bezplatnou linku 158.

Děkujeme za spolupráci.

nprap. Michaela Nováková
tisková mluvčí
P ČR Kladno
5. ledna 2018

vytisknout  e-mailem