Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Odcizil jízdní kolo před supermarketem

PRAHA VENKOV - VÝCHOD - Poznáte osobu na záznamu? 

Policisté z Obvodního oddělení Brandýs nad Labem pátrají po pachateli, který v pondělí 8. března 2021 odcizil bílé jízdní kolo s dětskou sedačkou, a to krátce před 14. hodinou před obchodem Norma v ulici Boleslavská 31/4.
Jednatřicetiletá žena policistům uvedla, že přijela zhruba ve 13:15 na svém horském kole před prodejnu Norma, kde následně kolo zaparkovala a zajistila ho cyklo zámkem, který uzamkla na tyč připevněnou ke zdi prodejny a odešla nakoupit. Když pak asi po třičtvrtě hodině přišla zpět, kolo se již na místě nenacházelo. Žena obešla celý areál, zda se kolo nenachází někde v okolí, bohužel bez úspěchu.
Jedná se o horské kolo značky Wheeler bíločervené barvy v hodnotě kolem 20 tisíc korun, vzadu s upevněnou dětskou sedačkou.
Zloděje na místě natočila kamera, proto bychom touto cestou chtěli požádat případné svědky, kteří se v uvedeném čase na místě nacházeli a mohli si pachatele všimnout, nebo občany, kteří by zloděje na kamerovém záznamu poznali, aby veškeré poznatky nahlásili policistům z Obvodního oddělení Brandýs nad Labem na tel. číslo 974 881 600.

por. Ing. Bc. Barbora Schneeweissová
tisková mluvčí
19. března 2021

Odkazy do noveho okna

odcizené kolo

odcizené kolo 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem