Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Odcizených věcí si neužili

KARLOVY VARY - Případy z Karlových Varů a okolí 

Výtržnictví
Sedmadvacetiletá žena z Bochovska si vyslechla sdělení podezření z přečinu výtržnictví. V srpnu měla na místě veřejnosti přístupném a veřejně v obci Hradiště, slovně a následně i fyzicky napadnout devatenáctiletou ženu. Tu chytila za vlasy a povalila na zem, kde ji napadla pěstmi a kopy do celého těla. Útok podezřelé sedmadvacetileté ženy si vyžádal lékařské ošetření.
 
Odcizených věcí si nestačili užít
Karlovarští policisté sdělili podezření z přečinu krádeže čtyřiadvacetiletému muži ze Sokolovska. Ten měl ve večerních hodinách přijít do čajovky v ulici Sadová. Zde vzal obsluhující servírce kasírtašku s finanční hotovostí. Po odchodu se servírka zachovala velmi duchapřítomně a okamžitě kontaktovala policisty na lince 158. Ti okamžitě vyhlásili pátrání po muži. Během dvou hodin byl již v rukou Karlovarských policistů i s polovinou odcizené tržby, kterou nestačil utratit. Podezřelý muž se krádeže dopustil i přesto, že byl za obdobný skutek na základě rozsudku Okresního soud v Karlových Varech odsouzen k nepodmíněnému trestu odnětí svobody v délce osmi měsíců.
 
Sedmadvacetiletý, dvacetiletý a dvaatřicetiletý muži z Karlových Varů a Teplic si také vyslechli sdělení podezření z přečinu krádeže od Karlovarských policistů. Všichni muži měli v budově Karlovarské krajské nemocnice, vypáčit elektrickou rozvodnou skříň a tuto se pokusit odcizit. Policisté z místního oddělení během hlídkové služby muže při krádeži uviděli a následně je zadrželi. Ani jeden z mužů není začátečníkem v krádežích, všichni tři byli v posledních třech letech za trestný čin krádeže odsouzeni rozsudkem Okresního soudu v Karlových Varech.
 
Ostrovští policisté sdělili podezření z přečinu krádeže jednadvacetiletému muži a o dva roky starší ženě z Ostrova. Ti měli z bytu v ulici Severní, který měla žena v pronájmu odcizit lednici, obývací stěnu a další vybavení bytu. Ostrovští kriminalisté ve spolupráci s policisty obvodního oddělení vypátrali odcizený nábytek, který se jim podařilo zajistit. Věci z bytu budou vráceny jednatřicetiletému majiteli bytu.
 
Devětadvacetiletá žena ze Sokolova v Karlových Varech, na ulici T. G. Masaryka, v prodejně s drogistickými věcmi, odcizila kosmetické zboží. To si uschovala do kapsy u vesty, kterou měla na sobě a prošla pokladnou bez zaplacení. Krádeže se dopustila i přesto, že byla za trestný čin krádeže potrestána rozsudkem Okresního soudu v Chebu.
 
por. Ing. Pavel Valenta
16.11.2012

vytisknout  e-mailem