Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Odcizený mobil - aktualizace

Policisté pátrají po totožnosti mladíka, který je podezřelý z krádeže mobilu. Poznáte ho? 

Od soboty 26. května 2018 pátrají kolegové z místního oddělení Lhotka po totožnosti mladíka, podezřelého z krádeže mobilního telefonu. Hoch navštívil obchod s elektronikou v Libušské ulici v Praze 4 a nechal si ukázat mobil, který se mu líbil. Poté se s prodavačem domluvil, že si skočí pro peníze a aparát koupí.  Když se však vrátil do obchodu podruhé, mobil za bezmála osm tisíc nečekaně vzal a bez zaplacení s ním z obchodu utekl.

Policisté prošetřující tento případ obdrželi několik oznámení směřující ke konkrétní osobě, nicméně totožnost mladíka se jim doposud zjistit nepodařila.

Proto se touto cestou obrací na širokou veřejnost s žádostí o pomoc při pátrání. Pokud mladíka na fotografiích poznáváte, nebo víte, kde by se mohl nacházet, kontaktujte bezplatnou tísňovou linku 158.

Za trestný čin krádež hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi.

por. Mgr. Jan Rybanský - 31. července 2018

Aktualizace: Na základě medializace celého případu jsme v minulých dnech obdrželi několik oznámení o totožnosti podezřelého. Ta se záhy ukázala jako správná. Patnáctiletý mladík se dnes v doprovodu svého zákonného zástupce dostavil na místní oddělení v Čakovicích, kde se policistům ke krádeži přiznal.

Děkujeme všem, kteří pátrací relaci věnovali pozornost.

por. Mgr. Jan Rybanský - 3. srpna 2018

vytisknout  e-mailem