Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Odcizení sudů s 300 litry motorové nafty

Odcizení sudů, které obsahovaly přes 300 litrů motorové nafty 
Do budovy příručního skladu v obci Lomnice, který je majetkem lesní společnosti, v době od 12.12.2008 do 5.1.2009 vnikl dosud neznámý pachatel. Zde po násilném překonání vstupních dveří objektu se dostal do prostoru skladu, kde se již volně pohyboval. Následně ze skladu odcizil 360 litrů motorové nafty, která byla uskladněna v sudech. Majiteli vznikla odcizením nafty škoda ve výši 10 400 Kč.
 
 
Krádež šesti propanbutanových láhví 
V době od 2.1.2009 do 5.1.2009 na ulici Zámecká ve Městě Albrechticích neznámý pachatel ze skladu PB láhví, který je součástí čerpací stanice, odcizil šest kusů propanbutanových láhví s náplní 10 kg plynu v celkové hodnotě 7 332 Kč.
 
 
 
Vloupání do včelína, způsobená škoda přesáhla 30 tisíc Kč. 
V rozmezí dnů 7.12.2008 až 4.1.2009 dosud neznámý pachatel po odstranění visacího zámku na dřevěných vstupních dveřích vnikl do včelína, který se nachází na volně přístupném, neobývaném a zalesněném prostoru v blízkosti komunikace Láryšov - Lichnov. Pachatel zde odcizil medomet, šest kusů hliníkových konví, dva kusy nerezových vytáčecích nádob a pozinkovaný odvíčkovač na čištění pláství. Majiteli svým jednáním způsobil celkovou škodu ve výši 35 200 Kč.
 
                                                                                       
                                                             
Krádež peněženky v obchodním centru 
V pondělí 5. 1. 2009 okolo 16 hodiny v obchodním centru na ulici Tř. Práce v Bruntále odcizil dosud neznámý pachatel 30 leté ženě z pravé kapsy zimního kabátu, který měla poškozená na sobě, látkovou peněženku. Zde měla žena osobní doklady, platební kartu, spotřebitelskou kartu a finanční hotovost ve výši 1 700 Kč. 
 
 
Cyklista nedal znamení o změně směru jízdy, střet s vozidlem
Dne 5. 1. 2009 ve 14 hodin došlo na úseku silnice v obci Moravskoslezský Kočov k dopravní nehodě. Zde 81 letý cyklista při odbočování vlevo na místo ležící mimo komunikaci, nedal znamení o změně směru jízdy a vybočil vlevo ve chvíli, kdy jej právě předjížděla 35 letá řidička s vozidlem Land Rover. Došlo ke střetu cyklisty s přední částí motorového vozidla. 
Cyklista utrpěl lehká zranění a byl RZS převezen do nemocnice v Bruntále, kde byl hospitalizován. Ke zranění řidičky nedošlo.
Důsledkem dopravní nehody vznikla na jízdním kole škoda ve výši 500 Kč a na vozidle Land Rover škoda ve výši 2 000 Kč. Policisty byla provedena orientační dechová zkouška na alkohol a u obou účastníků nehody s negativním výsledkem.
 
  
Řidička narazila do dopravní značky
V pondělí 5.1.2009 šetřili policisté dopravní nehodu, která se stala ve 14 hodin v obci Nové Heřmínovy. Zde 19 letá řidička vozidla Fiat Punto po průjezdu levotočivou zatáčkou dostala smyk, který nezvládla a přejela s neovladatelným vozidlem do protisměru. Následně vjela do levého silničního příkopu a narazila do dopravní značky.
Na vozidle vnikla škoda ve výši 5 000 Kč a na dopravním značení škoda ve výši 100 Kč.
Dechová zkouška na alkohol byla provedena s negativním výsledkem. Ke zranění osob nedošlo.
 
 
 
 vrchní inspektor nprap. ing. Křištofová Ivana
 
 

vytisknout  e-mailem