Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Odcizení hotovosti z baru

ÚO Karviná - servírka si během pracovní doby odešla nakoupit 

Celkem draho vyšel nákup potravin dvaačtyřicetiletou ženu z Českého Těšína. V pondělí časně nad ránem si na pár minut odskočila z baru, ve kterém pracuje jako servírka, do protějších potravin, aby si nakoupila jídlo. Bar nechala odemčený, jelikož se v něm v té době nacházelo několik hostů. Po nákupu se vrátila zpět za bar a po pár minutách si všimla, že ji z trezoru, který je umístěný pod pultem baru, byla odcizena finanční hotovost 26.000 korun. Policisté skutek šetří pro přečin krádeže, které se dopustil doposud neznámý zloděj.


 

V pondělí se v brzkých ranních hodinách doposud neznámý zloděj vloupal v Karviné Dolech na ulici Jánské do stavební buňky. Z této odcizil čtyřtaktní a dvoutaktní lodní motory a nářadí. Svým jednáním způsobil celkovou škodu ve výši 44.500 korun a je podezřelý z přečinu krádeže.


 

Již několik let si šestačtyřicetiletý muž z Orlové neplní vyživovací povinnost na své dvě nezletilé děti. Nedonutily ho k tomu ani morální závazky ani rozsudek soudu. Dluh na výživném se tak za několik let neplacení vyšplhal na 44.000 korun.


 

nprap. Miroslav Kolatek, zprávy ze dne 15. 3. 2011

vytisknout  e-mailem