Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Odcizené vozidlo v Jesenici

PRAHA VENKOV-JIH – Jeseničtí policisté pátrají od úterý po zelené Škodě Octavii za sto devadesát tisíc korun. 

Krátce po šesté hodině ranní policisté ze služebny v Jesenici u Prahy přijali oznámení od devatenáctiletého muže, že v průběhu noci z pondělí 13. března na úterý 14. března letošního roku v ulici Lomená neznámý pachatel nejprve vnikl na oplocený pozemek rodinného domu. Následně vnikl do verandy domu, kde sebral klíče od zaparkovaného vozidla Škoda Octavia s pražskou registrační značkou, se kterým bez souhlasu majitele nikým nezpozorován odjel.
Policisté uvedený případ šetří jako přečiny porušování domovní svobody a krádež, za které pachateli v případě jeho dopadení a následném odsouzení hrozí až pětiletý trest odnětí svobody.
Rovněž se touto cestou obracejí na širokou veřejnost se žádostí o pomoc, aby se jim přihlásili případní svědci, kteří se v inkriminovanou dobu v této lokalitě pohybovali a mohli si povšimnout podezřelých okolností, například výskytu podezřelých či neznámých osob a vozidel. Poznatky k hledanému vozidlu, jakož i k tomuto případu jim mohou občané osobně sdělit přímo na služebně obvodního oddělení Jesenice nebo je mohou zavolat na telefon: 602 306 494, případně prostřednictvím bezplatné linky 158 tísňového volání Policie České republiky.


por. Bc. Zdeněk Chalupa
tiskový mluvčí
P ČR Praha venkov-JIH
15. března 2017

vytisknout  e-mailem