Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Od čtvrtka nastanou změny

TRUTNOVSKO - Dojde k přemístění stavby U Junioru. 

Ve čtvrtek 8. října 2015 v ranních hodinách dojde k úpravě dopravního značení uzavírky okružní křižovatky nazývané U Junioru.
 
řízení křižovatkyřízení křižovatky
Vzhledem k přemístění stavby na druhou polovinu okružní křižovatky dojde k úplné uzavírce výjezdu na Hradec Králové a Jičín. Výjezd směr Hradce Králové a příjezd z tohoto směru bude nadále veden ulicí Královédvorská. Průjezd přes okružní křižovatku bude nadále zachován pro vozidla jedoucí od Jičína směr Náchod a v opačném směru.Otevřením zrekonstruovaného úseku v ulici Husitská bude pro vozidla přijíždějící od Jičína možné vyjíždět z okružní křižovatky směrem Vrchlabí a Pec pod Sněžkou. Do okružní křižovatky bude možné najíždět v opačném směru, tedy od Vrchlabí a Pece pod Sněžkou a pokračovat směrem na Náchod nebo Jičín.
V ulici Žižkova, v navazujícím úseku směrem k obchodnímu centru Albert, bude probíhat rekonstrukce po třetinách šířky vozovky. Dopravní značení bude případně doplňováno a upravováno s ohledem na aktuální dopravní situaci na místě uzavírky i na objízdných trasách.
Vzhledem k předpokládaným zdržením při příjezdu, které v prvních dnech mohou dosahovat i 10 – 15 min., žádáme řidiče o trpělivost a zvýšenou pozornost při sledování dopravního značení, případně i policistů řídících provoz.
 
Dopravní policisté budou celý čtvrtek přítomni při úpravě dopravního značení uzavírky okružní křižovatky nazývané U Junioru. Po té každý den ve spolupráci s Městskou policií Trutnov v době „špičky“ tedy od 15 hodin do 17 hodin budou pokračovat v řízení křižovatky „Na Prajdě“, abychom předešli vzniku tvořících se kolon.
Ještě jednou žádáme řidiče o zvýšenou trpělivost.
Děkujeme.

nprap. Pižlová Šárka, DiS.
6. 10. 2015, 13:00 
Odkazy do noveho okna

ul. Pražská, Tu

ul. Pražská, Tu 

Detailní náhled

ul. Pražská, Tu

ul. Pražská, Tu 

Detailní náhled

ul. Pražská, Tu

ul. Pražská, Tu 

Detailní náhled

ul. Pražská, Tu

ul. Pražská, Tu 

Detailní náhled

ul. Pražská, Tu

ul. Pražská, Tu 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem