Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
podhomepage

Policie České republiky – Služba cizinecké policie

 

Policisté v Praze nezaháleli

Během včerejšího dne vypátráni 4 nelegální cizinci 

 
 
           
         Včera cizinecká policie v Praze nezahálela. Nejprve hlídka kontrolovala před Všeobecnou fakultní nemocnicí v Praze 2 cizince, st. příslušnost Ukrajiny, který i přesto, že měl uděleno správní vyhoštění v roce 2007 na tři roky, tak nevycestoval a nadále se zdržovala na území ČR. Státní zástupkyně rozhodla o umístění cizince do cely předběžného zadržení a o výši trestu za trestný čin maření výkonu úředního rozhodnutí bude rozhodovat soud.
         Dvě cizinky vypátrali policisté během dne při běžné policejní činnosti. Jednalo se o Mongolku, která se od května roku 2008, kdy jí byl ukončen pobyt, nacházela v ČR nelegálně, proto jí byl udělen zákaz na dva roky. Další cizinka st. příslušnice Ukrajiny, která na našem území pobývala neoprávněně od prosince loňského roku obdržela rozhodnutí o správním vyhoštění na dobu jednoho roku.
          V nočních hodinách při součinnostní akci s kriminální policí, se na Václavském náměstí nacházel st. příslušník Makedonie, který pobýval nelegálně na území ČR již delší dobu, proto dostal správní vyhoštění na tři roky.
   nprap. Jana Dudová
                                                                                    
                                                                               

vytisknout  e-mailem