Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Objednával přes Darknet, platil Bitcoiny

JIČÍNSKO – Muži hrozí až 5 let za mřížemi. 

nákup přes darknetnákup přes darknetZřejmě anonymně chtěl obchodovat s omamnými a psychotropními látkami čtyřiadvacetiletý muž z Jičínska, nicméně i přes jeho relativně promyšlené kroky se dostal do hledáčku jičínských kriminalistů.  Pro nákup omamných a psychotropních látek měl totiž využívat latentní prohlížeč TOR na neveřejné síti internetu, tzv. Darknet. Minimálně od podzimu minulého roku měl prostřednictvím kódovaného prohlížeče od neznámého prodejce za přesně nezjištěnou částku v kryptoměně Bitcoin opakovaně objednat a nechat dovézt z Nizozemska do České republiky prostřednictvím České pošty nejméně 30 kusů tablet extáze, 25 kusů dávek LSD a zhruba 5 g kokainu. V místě svého bydliště měl navíc pěstovat rostliny konopí.

Dovozem zakoupené či výrobou získané omamné a psychotropní látky měl zčásti užívat pro vlastní potřebu a zčásti distribuovat a prodávat dalším osobám.

Jičínský kriminalista na základě zjištěných a zadokumentovaných skutečností a svědeckých výpovědí tohoto dealera v uplynulých dnech obvinil z přečinu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy, za což mu v případě prokázání viny a odsouzení hrozí až pětiletý nepodmíněný nebo peněžitý trest.

por. Ing. Eliška Pospíšilová
28.10.2022, 8:30

Odkazy do noveho okna

nákup přes darknet

nákup přes darknet 

Detailní náhled

nákup přes darknet

nákup přes darknet 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem