Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Novinka na Odboru pro zbraně a bezpečnostní materiál

MLADOBOLESLAVSKO - nový online rezervační systém znamená zlepšení služeb pro majitele zbraní 

Je to už skoro jeden rok, co se majitelé zbraní na mladoboleslavsku dočkali. Od 1. července 2023, v budově Policie ČR, Územního odboru Mladá Boleslav, Boleslavská 1164, Kosmonosy zahájilo činnost nové pracoviště Odboru služby pro zbraně a bezpečnostní materiál Krajského ředitelství policie Středočeského kraje.  Které je zaměřeno na přijímání žádostí ze strany fyzických osob (přihláška ke zkoušce odborné způsobilost, zbrojní průkaz, udělování výjimek, žádosti o nákupní povolení, registrace a ohlášení zbraní, evropský zbrojní pas, zbrojní průvodní list, znehodnocení nebo zničení zbraní, žádosti o vydání aprobace).

Krajské ředitelství policie Středočeského kraje znovuotevřením tohoto pracoviště reagovalo nejen na podněty občanů, kteří museli složitě z Mladé Boleslavi dojíždět do Mělníka, ale i na požadavek Magistrátu města Mladá Boleslav.

Kontaktní místo se otvřelo nejen pro občany mladoboleslavského regionu, ale i pro všechny žadatele ze Středočeského kraje. Vyřídit své záležitosti lze v rámci úředních hodin, které jsou vždy v pondělí a ve středu od 8,00 hodin do 17,00 hodin.Možnost vyřídit si vše okolo zbraní v Mladé Boleslavi využívá stále větší počet osob a lidé nezřídka musí čekat, na vyřízení svých požadavků než na ně dojde řada. Pro zvýšení komfortu byl zřízen online rezervační systém, který lze najítt na https://rezervace.policie.cz, V systému si občan zvolí den a hodinu, který mu vyhovuje, nemusí tak zbytečně ztrácet čas čekáním. Veškeré informace lze získat i na čísle 974 877 308.

prap. Jiří Plesar
10.05.2024

vytisknout  e-mailem