Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Novému příteli bývalky poničil auto

MOST - Poté utekl a schoval se na hřišti; Dívka přišla před barem o mobil, policie nového majitele našla. 

Ukradl přes dvacet řasenek i alkohol
Nákupy bez placení má zřejmě v oblibě 19letý mladík z Mostu. Za krádežemi zboží jezdil do Litvínova, kde v pěti různých supermarketech měl odcizit zboží v celkové hodnotě 6 800 korun. Hodily se mu holicí strojky, fén, žehlička na vlasy, řasenky i krémy. Odnesl i šest lahví s alkoholem a sportovní tašku. V několika případech byl zadržen. Ukradené zboží prý prodával na ulici náhodným zájemcům. Při posledním lupu, kdy byl zadržen v drogérii, skončil na policii. Policisté mu sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu krádeže.

Mladík ukradl slečně mobil z ruky, kriminalisté ho vypátrali
Mostečtí policisté spolu s kriminalisty vypátrali mladíka, který měl u jedné mostecké restaurace odcizit mobilní telefon. Tam stála poškozená slečna se svými kamarády, když k ní náhle z ulice přišel neznámý mladík, který jí z ruky vytrhl mobilní telefon, a poté se dal na útěk. Dívka ho spolu s kamarády pronásledovala, ale mladík byl rychlejší a zmizel mezi panelovými domy. Policisté šetřením zjistili, že mladík se pokusil mobil prodat v jedné herně, kde byl policií telefon zajištěn. Mladík, který měl mobil v hodnotě 9 900 korun odcizit, byl obviněn z provinění krádeže.

Svému nástupci poškodil auto
Muž ve věku 28 let z Mostu se zřejmě nedokázal smířit s tím, že jeho přítelkyně má nového partnera a tomu měl poškodit auto. Vozidlo tovární značky BMW bylo zaparkované na silnici u jednoho mosteckého hotelu. Mostečan minulý měsíc v pozdně nočních hodinách měl u vozu utrhnout obě zrcátka, zdemolovat blatníky a proříznout pneumatiky. Poté se dal na útěk. Jeho chování neuniklo pozornosti náhodného svědka, který zalarmoval policii. Ta výtečníka vypátrala v oploceném prostoru sportovního zařízení a zadržela ho. Policisté Mostečanovi sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu poškození cizí věci. Poškozený motorista utrpěl škodu ve výši 36 tisíc korun.

Most 18. dubna 2018
nprap. Ludmila Světláková

vytisknout  e-mailem