Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Nezvládli řízení

UHERSKOHRADIŤSKO: Žena nezvládla jízdu na elektrokole. 

V Uherskohradišťské nemocnici na ošetření skončila v pátek po poledni 8. září třiačtyřicetiletá žena. Ta nezvládla jízdu na elektrokole poblíž Boršic. Cyklistka na nezpevněné cestě v pravotočivé zatáčce dostala smyk a spadla. Alkohol u ní vyloučila dechová zkouška. Škoda na kole je předběžně odhadnuta na dva tisíce korun.

O pár hodin později boural na křižovatce v Uherském Brodě motocyklista. Muž vyjížděl od benzinové čerpací stanice směrem k ulici U Korečnice a zřejmě si nevšiml dopravní značky “Stůj, dej přednost v jízdě“. Tak se stalo, že naboural do právě projíždějícího autobusu. Motocyklista utrpěl zranění, které mu přivolaní záchranáři ošetřili na místě. Nikdo jiný zraněn nebyl. Škoda je vyčíslena na devadesát tisíc korun.

Ten den odpoledne vyjížděli dopravní policisté do buchlovských kopců, kde havaroval dvacetiletý řidič vozidla značky MG. Muž jel směrem na Uherské Hradiště a zřejmě vysoká rychlost zapříčinila, že při průjezdu levotočivé zatáčky dostal smyk. Poté narazil do silničního označníku a travnatého břehu.  Nehoda se naštěstí obešla bez zranění. Škoda se odhaduje na sto pět tisíc korun.

V sobotu dopoledne vlivem únavy upadl do mikrospánku pětasedmdesátiletý řidič fabie. Mezi Bystřicí pod Lopeníkem a místním motorestem s vozidlem najel vpravo na svodidla a poté havaroval do příkopu. Zkouška na alkohol vyšla negativní. Ke zranění řidiče naštěstí nedošlo.

Do Uherskohradišťské nemocnice záchranáři převezli pětačtyřicetiletého cyklistu, který v neděli dopoledne mezi Rasovou a obcí Komňa nezvládl průjezd pravotočivé zatáčky. Muž vyjel vlevo mimo silnici, kde spadl do příkopu. Škoda na jízdním kole je předběžně vyčíslena na padesát tisíc korun. Tato nehoda je nadále v šetření.

12. září 2017, por. Bc. Milena Šabatová

Odkazy do noveho okna

nehoda cyklisty

nehoda cyklisty 

Detailní náhled

nehoda vozu MG

nehoda vozu MG 

Detailní náhled

nehoda vozu MG

nehoda vozu MG 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem