Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Nezvaná návštěva v dětské herně

KLADENSKO – Zloděj při vloupání odcizil i kasičku s darovanými penězi určenou pro nemocné děti. 

Policisté obvodního oddělení Kladno Kročehlavy prošetřují případ trestného činu krádeže vloupáním a po podezřelém pachateli nyní pátrají.

O víkendu v době ze soboty 30. září do neděle 1. října 2017 vnikl dosud neznámý pachatel za užití násilí do budovy ve Vodárenské ulici v Kladně, kde se nachází dětská herna, sportovní centrum a opravna obuvi.

Následně pachatel z dětské herny odcizil finanční hotovost , potraviny a nealkoholické nápoje a kasičku s darovanými penězi od dobrovolníků na nemocné děti. Dále ze sportovního centra odcizil finanční hotovost, sportovní tašku, různé druhy výživových doplňků a sportovní potřeby. Při násilném vniknutí do těchto společností poškodil i část zařízení.

Celkem vzniklá škoda způsobená tímto protiprávním jednáním pachatele byla předběžně vyčíslena na částku necelých 27 000,-Kč.

 Policie vyzývá občany, pokud v inkriminovanou dobu spatřili poblíž této budovy ve Vodárenské ulici v Kladně podezřelou osobu, aby podali informace na nejbližší policejní služebnu nebo na linku 158.

nprap. Jana Šteinerová

tisková mluvčí

P ČR  Kladno

2. října 2017

vytisknout  e-mailem