Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Neznámý muž odváděl za ruku dívenku z tělocvičny

Pražští kriminalisté již mají k dispozici identikit muže, který se snažil odvést holčičku z tělocvičny na Praze 8. 

Ve čtvrtek 12. dubna krátce před osmnáctou hodinou se pokusil neznámý muž odvést bez vědomí rodičů čtyřletou dívku z tělocvičny na Praze 8 v Bukolské ulici. Muže vydávajícího se za dědečka oslovila maminka jiného dítěte v momentě, když vyváděl holčičku z budovy a které se zdála osoba podezřelá. Neznámý muž poté dívenku pustil a odešel rychlým krokem z areálu pryč směrem k ulici Čimická. Kriminalisté třetího policejního obvodu mají k dispozici identikit muže, který sestavila svědkyně celé události. Policisté prozatím celý případ prošetřují a zjišťují veškeré bližší okolnosti a informace týkající se tohoto incidentu.  
 
K popisu:
Neznámý muž je ve věku mezi 55 až 65 lety, vysoký asi 170 centimetrů, střední postavy. Má světlou pleť, krátké prošedivělé vlasy s výraznými kouty, tmavé prošedivělé vousy – tzv. strniště a tmavé oči. Hledaný byl oblečený do tmavých kalhot a hnědé mikiny, po celou dobu nemluvil.
 
Jakékoli informace vedoucí k dopadení hledaného muže přijmou policisté na tísňové lince 158 nebo kterékoliv služebně Policie ČR.
 
nprap. Bc. Jana Rösslerová 7. 6. 2012
Odkazy do noveho okna

Identikit

Identikit 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem