Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Neznámý muž kradl v drogerii ve Vlašimi

BENEŠOVSKO - Poznáte muže na záznamu? Odcizil drogerii v hodnotě 21 tisíc korun 

Policisté z Vlašimi šetří případ krádeže v drogerii v ulici Okružní ve Vlašimi. Tam zatím neznámý pachatel, kterého zachytily kamery, v pondělí 20. prosince 2021 v době od 10:30 hodin do 11:00 hodin v prodejně drogerie odcizil 17 kusů balení náhradních hlavic holicích strojků a jedno balení náhradních hlavic elektronického zubního kartáčku, a to tím způsobem, že je v nákupním košíku přenesl z vystaveného místa prodejny do zadní části obchodu, kde je přendal do své příruční tašky a následně prošel s uvedeným zbožím přes pokladny bez zaplacení.

Tímto jednáním způsobil škodu na odcizeném zboží ve výši 21 tisíc korun.

Provedeným šetřením se policistům podařilo zjistit, že muž nemluvil česky. K jeho popisu lze sdělit, že se jedná muže, který je vysoký cca 175-185 cm a má tmavé vlasy. Oblečen byl do tmavě modré mikiny s kapucí, tmavě zelených kalhot, bílých ponožek, tmavých bot a přes rameno měl tašku tmavě modré barvy.

Pokud muže na kamerovém záznamu poznáváte nebo máte jakékoliv poznatky k jeho osobě, sdělte je prosím policistům na linku 158 nebo přímo policistům Obvodního oddělení Vlašim na tel. číslo 974 871 750.

V případě dopadení a prokázání viny muži hrozí až 2letý trest odnětí svobody.

por. Ing. Bc. Barbora Schneeweissová
tisková mluvčí
29. prosince 2021

Odkazy do noveho okna

podezřelý muž

podezřelý muž 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem