Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Neznámá dvojice z Podblanicka

BENEŠOVSKO – V souvislosti s prověřovanou majetkovou trestnou činností pátrají od konce letošního července policisté z Vlašimi po totožnosti dvou neznámých mužů. 

Případem krádeže peněžní hotovosti, ke které došlo během noci z 29. na 30. července letošního roku ve Světlé u Louňovic pod Blaníkem, se zabývají policisté z obvodního oddělení Vlašim. Z místností v objektu místního pensionu dosud nezjištěný pachatel odcizil finanční hotovost přesahující částku 11 tisíc korun.
V rámci prováděného šetření se policistům podařilo zajistit kamerový záznam, na kterém je v inkriminované době zachycen pohyb dvou neznámých mužů.
Policisté předpokládají, že by osoby z kamerového záznamu mohl někdo z občanů poznat. Proto se touto formou obracejí na ně se žádostí o pomoc, aby jim pomohli zjistit jejich totožnost, neboť jejich výpovědi mohou policistům objasnit důležité okolnosti celého případu.
Jakékoliv informace k tomuto případu jim mohou případní svědci sdělit osobně přímo na policejní služebně ve Vlašimi, nebo je mohou zavolat na telefony: 974 871750, 602 261 663, případně prostřednictvím bezplatné linky 158 tísňového volání Policie České republiky.


por. Bc. Zdeněk Chalupa
tiskový mluvčí P ČR
1. prosince 2016

Odkazy do noveho okna

Světlá u Louňovic pod Blaníkem - neznámí foto č. 1

Světlá u Louňovic pod Blaníkem - neznámí... 

Detailní náhled

Světlá u Louňovic pod Blaníkem - neznámí foto č. 2

Světlá u Louňovic pod Blaníkem - neznámí... 

Detailní náhled

Světlá u Louňovic pod Blaníkem - neznámí foto č. 3

Světlá u Louňovic pod Blaníkem - neznámí... 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem