Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Neštěstí u Libčevsi

LOUNY – Dopravní nehoda si vyžádala dva lidské životy. 

V úterý, krátce před devatenáctou hodinou, havaroval na komunikaci číslo 249 ve směru na obec Libčeves u Loun řidič (roč. 80) osobního automobilu Škoda Octavia z Liberecka. Mladý muž zřejmě nepřizpůsobil rychlost motorového vozidla stavu a povaze vozovky (vyfrézovaná vozovka se sníženou rychlostí) a narazil přední částí svého vozu do zde odstaveného tahače (porucha vozidla), stojícího v pravém jízdním pruhu. Při nárazu utrpěl řidič i jeho spolujezdec (roč. 74) mnohočetná zranění neslučitelná se životem. Přesná příčina nehody a její okolnosti jsou nyní předmětem dalšího šetření kriminální policie.

Střet dvou vozidel

V úterý navečer došlo k dopravní nehodě na silnici číslo 2508 ve směru od Rvenic, kdy na křižovatce se silnící číslo 7 nerespektoval starší řidič dopravní značení. S vozidlem značky Renault Laguna nedal přednost v jízdě a do křižovatky vjel v době, kdy ve směru od Loun na Chomutov projížděl řidič s osobním automobilem Peugeot 406. Při střetu obou vozidel nedošlo naštěstí k žádnému zranění. Dechová zkouška u obou řidičů byla negativní. Nehodu šetří dopravní policie.

Vloupal se do restaurace

V polovině srpna letošního roku se vloupal zloděj (roč. 82) se svým komplicem do jedné restaurace v Postoloprtech. Rozbil skleněnou výplň okna, vnikl dovnitř a odcizil šest kartonů cigaret a svazek s klíči. Majiteli restaurace tak způsobil celkovou škodu odcizením a poškozením ve výši 10 300 korun. Proti dotyčnému bylo zahájeno trestní stíhání za přečin krádeže a uzná-li ho soud vinným, hrozí mu trest odnětí svobody až na dva roky.

nprap. Jaromíra Střelcová
Louny, 23. listopadu 2016

vytisknout  e-mailem