Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Neshody se proměnily v násilí

KLADENSKO – Jeden z výtržníků byl se zraněním převezen k ošetření do kladenské nemocnice. 

Policisté prvosledové hlídky byli vysláni ve večerních hodinách v pátek 28. července 2017 do ulice Vrchlického v Kladně, kde došlo k fyzickému útoku mezi muži.

Po příjezdu na místo se k policejní hlídce přihlásil oznamovatel a zároveň napadený jednatřicetiletý muž z Kladna, který uvedl, že nejprve se se svým sedmadvacetiletým kamarádem v restauračním zařízení pohádali a poté  byl jednou ranou napaden do obličejové části. Na základě tohoto incidentu vyzval poškozený útočníka, aby si šli  tyto neshody vyřídit ven mimo prostory restaurace.  Následně v ulici Vrchlického před restauračním  zařízením došlo k dalšímu fyzickému útoku ze strany  sedmadvacetiletého muže. Poškozený muž utrpěl poranění v obličejové části a stěžoval si na bolest hlavy a zubů. Policejní hlídka zavolala zraněnému muži RZS, která ho převezla k ošetření do kladenské nemocnice.

Na základě získaných poznatků a v průběhu dalšího šetření  předali policisté tento případ příslušnému obvodnímu oddělení Kladno Kročehlavy. Policisté poté vyjeli do místa bydliště za výtržníkem, který na ně již vyčkával před domem. Podezřelý muž z daného incidentu dobrovolně podal k jeho protiprávnímu jednání vysvětlení. Vzhledem k tomu, že jednatřicetiletý muž mu dluží finanční částku a neustále ho provokoval, vyhrotila se slovní rozepře až k fyzickému útoku.

Výtržník byl převezen na policejní služebnu k provedení prvotních úkonů. Nyní je případ prošetřován jako podezření z trestného činu výtržnictví.

nprap. Jana Šteinerová

tisková mluvčí

P ČR  Kladno

31. července 2017

vytisknout  e-mailem