Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Neřidič boural

LOUNY - Za volant usedl bez řidičáku a v době zákazu... 

Nehoda při couvání
 
V pondělí, po šesté hodině večer, vyjížděli policisté k dopravní nehodě do ulice Bratří Čapků v Žatci. S osobním vozidlem zn. Ford Scorpio tam boural 21letý tamní mladík. Když couval z parkoviště před hotelem Garni, přehlédl zprava přijíždějící osobní automobil zn. Škoda Felicia a levým zadním nárazníkem do pravé části tohoto vozidla narazil. Naštěstí se při nehodě nikdo nezranil, ale šetřením policisté zjistili, že mladík za volantem fordu je neřidič a navíc vůz řídil v době zákazu. Ten mu vyslovil Okresní soud v Mostě a platí mu až do 23. 10. 2010. Škoda na vozidlech byla odhadnuta na 40 tisíc korun. Alkohol u řidičů policisté vyloučili provedenou dechovou zkouškou. Uvedená dopravní nehoda je v dalším šetření policistů.  
 
Odcizený přívěs
 
Policisté šetří krádež přívěsu za osobní automobil, který zmizel z pondělí na úterý ze dvora zemědělského areálu v Lipně. Jednalo se o přívěsný vozík zn. VARIO DK v hodnotě 25 000 Kč. Ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže, po pachateli pátrají.
 
Zloděj kradl v čističce obilí
 
V minulých dnech se vloupal do areálu čističky obilí v Petrohradu dosud nezjištěný pachatel. Zajímaly ho hlavně elektromotory a kanalizační rošty, které si odtud odnesl. Tím způsobil škodu za 49 tisíc korun. Na poškozeném zařízení způsobil další škodu ve výši 16 000 Kč. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže a trestného činu poškození cizí věci.
 
Vykradená auta v Podbořanech
 
Nejen pohonné hmoty, ale i rybářské náčiní a kola zmizely ze čtyř vozidel, které dosud neznámý pachatel či pachatelé vykradli v podbořanských ulicích Mírová a Dukelská. U osobních automobilů zn. Škoda Felicia a Peugeot 205 propíchali plastové nádrže a odcizili celkem 10 litrů benzinu a stejné množství motorové nafty. Dále u vozidla zn. Hyundai odcizili osobní doklady, různé nářadí a rybářskou výbavu. Při vloupání vůz značně poškodili. Podobným způsobem se pachatelé vloupali i do zaparkovaného automobilu zn. Seat Cordoba. Z něj odmontovali a následně odcizili všechna čtyři kola. Celková škoda byla odhadnuta na 65 300 Kč. Policisté již ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestných činů krádeže a poškození cizí věci. Po pachateli–ích pátrají.
 
Za fyzické napadení obviněn
 
Z trestných činů ublížení na zdraví a výtržnictví obvinil policejní komisař 23letého mladíka z Loun. Ten na konci března tohoto roku fyzicky napadl 17letého protivníka. K útoku došlo před jedním domem v lounské Husově ulici. Poškozeného útočník udeřil pěstí do obličeje a poté, co upadl na zem, jej do obličeje kopl. Tím mu způsobil zlomeniny nosních kůstek a zubu a různé zhmožděniny. S tímto zraněním byl poškozený ve 14denní pracovní neschopnosti. Obviněný je vyšetřován na svobodě.
 
Další zprávy vyjdou až v pátek 18. června !
 
Louny, 16. června 2010
 
 
 

vytisknout  e-mailem