Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Nepoznáváte muže na videozáznamu ?

ČESKOLIPSKO - Potřebujeme ho vyslechnout. 

Dne 26. listopadu loňského roku vešel do dvora u prodejny květin v Panské ulici v Doksech neznámý pachatel a odcizil zde peněženku, kterou si majitelka květinářství odložila před svým obchůdkem na židli u venkovního posezení. Stalo se to ve chvíli, kdy žena na krátkou chvilku místo opustila.

Tuto příležitost okamžitě využil zloděj, který po činu  odešel ze dvorku na ulici do centra města. Květinářka ho zahlédla zezadu, jak mizí ve vratech. Nejprve si myslela, že si jen potřeboval „odskočit“. Potom ale zjistila, že je její peněženka s hotovostí 48 000 korun, která předtím ležela na židli, pryč. Kromě peněz v ní měla také platební kartu a osobní doklady.

Objasnit případ by nám mohl pomoci muž, kterého zaznamenala kamera městského kamerového systému v inkriminovanou dobu v poblíž květinářství. Potřebujeme ho vyslechnout a žádáme ho proto, aby se nám ozval na linku 158.

Možná ho někdo pozná podle způsobu chůze, oblečení nebo podle typu postavy. Kamera ho zabírá sice jen zezadu, a navíc krátce, ale ani tak jsme se nevzdali naděje, že se zveřejněním nahrávky můžeme uspět. 

Jde o muže, jenž se na záběru objevuje jen krátce v pravé části obrazovky. Na sobě má tmavé oblečení a zdá se, že nepatrně kulhá. Veškeré informace vedoucí ke zjištění jeho totožnosti přijme každá služebna Policie ČR nebo známá linka 158.

25. 1. 2022
por. Bc. Ivana Baláková
tisková mluvčí KŘP Libereckého kraje

vytisknout  e-mailem