Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Neposílají je do školy

CHOMUTOV - Rodiče se nestarají o své děti, mají velké absence ve škole, Nezaplatil, prodal...... 

Děti neposílají do školy

Až pětileté vězení by mohlo v případě odsouzení hrozit dvojici – 41letému muži a jeho 36leté partnerce. Opakovaně nedbají na vývoj svých tří nezletilých dětí tím způsobem, že je řádně neposílají do školy. Děti mají od začátku školního roku 2016 do prosince 2017 zameškáno větší počet hodin. Oba dva si obvinění z trestného činu ohrožování výchovy dítěte převzali, nadále vyšetřují chomutovští kriminalisté.

Nezaplatil, prodal

Kriminalisté v Kadani prověřují jednání 38letého muže z Děčína. Před časem měl od poškozeného převzít osobní motorové vozidlo včetně dokladů s tím, že na vozidle provede technickou prohlídku, sepíše kupní smlouvu a následně mu zaplatí dohodnutou částku ve výši 16 tisíc korun. S autem odjel a od té doby ho poškozený neviděl. Na urgence k navrácení vozidla nebo zaplacení hotovosti vůbec nereaguje a jak majitel zjistil, auto již prodal další osobě. Poškozený měl štěstí, policisté vozidlo vypátrali a předali zpět majiteli. Obvinění ze zpronevěry si muž převzal.    

Batoh našla

Neopatrně si počínala v neděli návštěvnice kadaňského baru. Svůj batoh nechala volně odložený a nevěnovala mu dostatečnou pozornost. Kdosi této skutečnosti využil a batoh odcizil. Kromě peněženky s hotovostí přišla žena i o osobní doklady. Při následném hledání našla svůj batoh pohozený na toaletě, věci však chyběly. Škodu stanovila na 6 tisíc korun. Krádež a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku nyní vyšetřují policisté z Kadaně.

Vyrazil dveře

39letý muž z Jirkova přišel včera, v nočních hodinách do Školní ulice a vyrazil vstupní dveře do domu, kde bydlí poškozená. Údajně si přišel pro své osobní věci, které tam nechal v době, kdy v domě bydlel v pronájmu. Svým jednáním způsobil škodu za necelé 3 tisíce korun. Přestupek chomutovští policisté po došetření odevzdají příslušné komisi Magistrátu Chomutov.

13.června  2018

nprap. Marie PIVKOVÁ

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tel. 974 433 207    

mob. 724 189 729      

e-mail: krpulk.kr.pis.cv@pcr.cv

vytisknout  e-mailem