Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Nepochopitelné

VSETÍNSKO: Další střet vlaku a osobního auta na přejezdu. 

Na železničním přejezdu u obce Bystřička došlo ke střetu vlaku a osobního auta. Po střetu osobní auto místo dopravní nehody opustilo.

Provoz jak na silničním tahu, tak i na železnici mezi Vsetínem a Valašským Meziříčím přibrzdilo včera ráno před šestou hodinou vyšetřování střetu osobní vlakové soupravy s osobním vozidlem na železničním přejezdu na silnici I/57 u obce Bystřička. V době zajištění železničního přejezdu spuštěnými závorami na něj vjíždělo ze směru od obce Jablůnka vozidlo Škoda Felicia. V té době už na přejezdu byla ale vlaková osobní vlaková souprava jedoucí směrem na Vsetín. Došlo ke střetu lokomotivy s přední částí vozidla. Osobní auto z místa střetu po srážce odjelo směrem na Valašské Meziříčí. Vozidlo i s jednadvacetiletou řidičkou ze Vsetínska se policistům podařilo dohledat.

Střet se obešel bez zranění. Na vlaku je škoda odhadována na pět tisíc korun, na felicii na dvacet tisíc korun. Dechové zkoušky u dvaašedesátiletého strojvedoucího i u řidičky, které policisté provedli, byly negativní.

Policisté nadále tuto událost šetří, ve věci není doposud rozhodnuto.

 

17. února 2016, nprap. Bc. Vladislav Malcharczik

 

Odkazy do noveho okna

Přejezd 1

Přejezd 1 

Detailní náhled

Přejezd 2

Přejezd 2 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem