Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Neplnění vyživovací povinnosti

Čtyřiatřicetiletý muž z Kolínska zapomíná na svou nezletilou dceru. 

     Ten od října 2012 do současné doby neplatí výživné na svou nezletilou dceru, ačkoli mu bylo Okresním soudem v Kolíně určeno přispívat k rukám matky celkové výživné ve výši 1.500,-Kč. V minulosti byl již za takový čin dvakrát odsouzen. V prvním případě trestním příkazem k trestu odnětí svobody v trvání 10 měsíců s podmíněným odkladem výkonu trestu na zkušební dobu 2 roků a v druhém případě k trestu odnětí svobody v trvání 12 měsíců s podmíněným odkladem výkonu trestu na zkušební dobu 48 měsíců. V současné době dluží na výživném 7.500,-Kč.

Další zprávy:

Vloupání do sklepní kóje

     V uplynulých dnech se v Kutné Hoře vloupal dosud neznámý pachatel do sklepní kóje. Ten v ulici Jana Palacha překonal uzamčení dveří domu a vnikl do prostor sklepních kójí. Zde u jedné kóje odstranil visací zámek, který odcizil a vnikl dovnitř, odkud odcizil 2 páry carvingových lyží značky Atomic s vázáním a Rosignol s vázáním a dámské horské jízdní kolo. Majitelce způsobil škodu v celkové výši 10.100,-Kč.

Krádež litinových kanálových roštů

     V uplynulých dnech v Hostovlicích (Čáslavsko) odcizil dosud neznámý pachatel kanálové rošty. Ten nejprve odcizil jeden kus plastového kanálového roštu o rozměru 50cm x50cm, dále odcizil 3 kusy litinových kanálových roštů o rozměrech 50cm x 50cm. Obci vznikla škoda v celkové výši 16 tisíc korun.
 

por. Mgr. Vendulka Marečková

22. 2. 2013

vytisknout  e-mailem