Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Neplatí

CHOMUTOV - Muž zapomněl, že má syna, Apríl to nebyl...... 

Neplatí

Kriminalisté obvinili z trestného činu zanedbání povinné výživy 37letého muže z Jirkova. Obviněný měl od roku 2016 přestat platit výživné na svého nezletilého syna. K rukám matky mu Krajský soud Ústí nad Labem stanovil pravidelně zasílat částku ve výši 2500 korun měsíčně. Toto rozhodnutí muž nerespektuje a peníze neposílá. Obvinění si převzal, vyšetřování nadále pokračuje.

Apríl to nebyl

Z výtržnictví je podezřelý 37letý obyvatel  okresního města. První dubnový den měl v nočních hodinách přijít k domu na Palacké ulici. Tam vykřikoval na poškozenou a pak několikrát kopl do uzavřených vstupních dveří. Po rozbití výplně se dostal do domu  a stejné jednání zopakoval před bytem ženy. Oprava dveří bude stát vlastníky nejméně 2600 korun.

Telefon i kočárek

Dvě krádeže v krátké době má zřejmě na svědomí 58letá žena z Chomutova. Během květnové návštěvy v bytě poškozeného na sídlišti Zahradní v Chomutově sebrala odložený mobilní telefon v hodnotě 2600 korun. O několik dní dříve odcizila dětský sportovní kočárek za 2500 korun, který nechala majitelka stát na chodbě v Jirkově, ulice Karla Čapka. Obvinění z krádeže si žena převzala, nadále vyšetřují chomutovští kriminalisté.

Rozhodnutí magistrátu porušil

Včera krátce po poledni kontrolovala hlídka policistů na Černovické ulici v Chomutově projíždějící motocykl. Lustrace 32letého řidiče z Mostu prokázala, že motocykl řídit neměl. Magistrát města Most mu totiž vyslovil zákaz řízení motorových vozidel, který skončí až v únoru 2019. Jízdu musel muž ukončit, policisté mu sdělili podezření z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání.        

Skončil v nemocnici

Policisté v Klášterci nad Ohří vyšetřují od včerejšího dne incident, který se stal v odpoledních hodinách v ulici Na Vyhlídce. 35letý místní obyvatel měl nejdříve zazvonit na poškozeného. Když vyšel ven před dům, fyzicky na něj zaútočil. V rozdávání ran pokračoval i v době, kdy muž skončil na chodníku. Zraněného převezla sanita na ošetření do nemocnice.

22.června  2018

nprap. Marie PIVKOVÁ

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tel. 974 433 207    

mob. 724 189 729      

e-mail: krpulk.kr.pis.cv@pcr.cv

vytisknout  e-mailem