Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Název kraje

Policie České republiky – KŘP Olomouckého kraje

Neočistil přívěs od ledu

Šumperk - s vozidlem skončila na střeše 

Neočistil přívěs od ledu

 

Dne 28. 12. 2009 ve 13.00 hodin, od Zábřehu na Mohelnici mezi obcemi Vlachov a Libivá, došlo k dopravní nehodě mezi nákladním a osobním vozidlem. Kdy 59letý řidič nákladního vozidla Mercedes Benz si nezkontroloval a neočistil přívěs Schmitz od ledu. Při průjezdu pravotočivou zatáčkou tak z přívěsu odlétl kus ledu, který spadl na čelní sklo vozidla Peugeot 206 projíždějícího v protisměru. Při nehodě byl lehce zraněn 31letý řidič peugeotu z Prahy a vznikla mu škoda na vozidle ve výši 10000 Kč.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 S vozidlem skončila na střeše

 

Dne 28. 12. 2009 ve 14.20 hodin, před obcí Rejchartice na Šumpersku, došlo k havárii osobního vozidla Fiat 126, které řídila 24letá žena ze Šumperska. Ta při průjezdu mírné pravotočivé zatáčky, nepřizpůsobila rychlost stavu komunikace, svým schopnostem a na kluzkém povrchu dostal smyk. S vozidlem vyjela mimo silnici, kde narazila do kamenného mezníku a následně se s vozidlem převrátila na střechu. U řidičky byla provedená dechová zkouška na alkohol s negativním výsledkem, technická závada byla šetřením vyloučena. Řidička utrpěla lehké zranění, celková škoda na vozidle činí 3000 Kč. 
 
 
 
 
 
 
 
 Vandal poničil železniční zastávku
Trestného činu poškozování cizí věci se dopustil neznámý pachatel, který v době od 26. 12. do 27. 12. 2009, rozbil skleněnou tabuli z tvrzeného bezpečnostního skla na železniční zastávce v Rapotíně. Tímto jednáním způsobil škodu přes 9500 Kč.

vytisknout  e-mailem