Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Není nad dobré sousedské vztahy

DĚČÍN - Není nad dobré sousedské vztahy; Krádež ve škole; Dojel; Mobil vytrhl z ruky 

Od srpna loňského roku až po současnost měli dva manželé z Děčína bránit sousedům v řádném užívání jejich domu tím, že úmyslně zamykali branku na příjezdové cestě, ke které se váže věcné břemeno. Policisté z obvodního oddělení včera oběma sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření z přečinu neoprávněného zásahu do práva k domu. Tak můžou pobýt v nápravném zařízení až na dva roky.
 
 
Krádež ve škole
 
V pondělí se rumburským policistům podařilo zadržet dvacetiletého mladíka, který koncem loňského roku vnikl do budovy jedné rumburské školy, kde pravděpodobně ze třídy odcizil mobilní telefon, platební kartu, mp3 přehrávač a peníze. Včera mu strážci zákona ve zkráceném přípravném Řízení sdělili podezření z neoprávněného opatření platebního prostředku, za což by mu mohl být udělen trest odnětí svobody ve výši až dvou let.
 
 
Dojel
 
Rumburkem včera v pozdních večerních hodinách projížděl pětačtyřicetiletý muž, nic nedbaje skutečnosti, že v současnosti není držitelem řidičského oprávnění a navíc má platný zákaz řízení všech motorových vozidel. Tam ale jeho jízda také skončila, protože ho ke kontrole zastavili místní muži zákona. Vzápětí na to se musel smířit s podezřením z maření výkonu úředního rozhodnutí a s tím spojenou hrozbou až tříletého vězení.
 
 
Mobil vytrhl z ruky
 
Neznámý lapka využil nestřeženého okamžiku v jedné děčínské restauraci a čtyřiadvacetileté dívce vytrhl z ruky mobilní telefon a byl ten tam. Drzý zlodějíček tak riskuje až dvouleté odnětí svobody, bude-li lapen. Na tom pracují policisté z železničního oddělení.
 
 
 
 
3.2.2011, Děčín
por. Bc. Vojtěch Haňka
Tiskový mluvčí
Preventivně informační skupina Děčín
e-mail : pisdc@mvcr.cz
tel.: 974 432 207, 724 156 293

 

vytisknout  e-mailem